Förhandsbeställ dina Rätt-böcker 2023
till våra förmånliga priser
 
 
 
 
Beställ hela Rättserien för 2023 och gör en besparing på hela 982 kr
 
Vårt pris: 3140 kr exkl. moms
(Ordinarie pris: 4122 kr exkl. moms) 
 
 
 
 
 
Det går förstås bra att plocka ut dina egna favoriter
 till våra mycket konkurrenskraftiga priser.
 
1-3 ex: 687 kr exkl. moms. 4-> 619 kr exkl. moms.
 
 
 
 
 
Redovisa Rätt 2023
 
 
 Rätt Arbetsrätt 2023
 
Redovisa Rätt 2023 är uppdaterad utifrån aktuella lagar och regler på redovisningsområdet. Årets uppdatering påverkas framför allt av ny lagstiftning för bostadsrättsföreningar och den nya situationen med hög inflation och hög ränta som vi upplever just nu. Redovisa Rätt är för alla som sköter löpande bokföring, upprättar bokslut och årsredovisning, och passar för såväl små enmansföretag som stora börsföretag.
 
 
 
 
 
Rätt Arbetsrätt 2023 är uppdaterad med det senaste på det arbetsrättsliga området gällande lagar, regler och avgöranden från Arbetsdomstolen. Bland årets nyheter kan nämnas arbetsvillkorsdirektivet som trädde i kraft tidigare i år samt att lagen om anställningsskydd har reformerats. Boken vänder sig till förhandlare, jurister, ombudsmän, personalansvariga, HR chefer och andra som är i behov av lättfattlig information om arbetsrätten.
 
 
Pris: 687 kr exkl. moms
 Pris: 687 kr exkl. moms
 
 
 
 
 
 
 
 
Rätt Moms 2023
 
 
Rätt Bolagsrätt 2023
 
Rätt Moms 2023 innehåller ännu fler sammanfattningar av tekniskt svåra momsregler. Du får även information om hemarbete, lokaldelning och co-working, delningsekonomi och solenergi, laddning av elbilar samt ny EU-praxis avseende momshanteringen för samfällighetsföreningar. Boken är ett oumbärligt verktyg för alla som kommer i kontakt med moms och kan användas av dig som arbetar med reskontra, är ekonomiassistent, redovisningschef, ekonomichef, skattechef, redovisningskonsult, egenföretagare eller företagsledare.
 
 
 
 
 
Rätt Bolagsrätt 2023 är uppdaterad med de senaste bolagsrättsliga nyheterna. Till exempel den nya lagen om företagsrekonstruktioner, nya regler för fusioner och delningar av aktiebolag och ekonomiska föreningar över nationsgränserna i EU och EES, ändringar i aktiebolagsförordningen och den tillfälliga lagen om underlättande av bolags- och föreningsstämmor. Rätt Bolagsrätt är ett uppslagsverk för företagare, entreprenörer, vd:ar, ekonomichefer, styrelseledamöter, revisorer, jurister och andra som behöver lättillgänglig och heltäckande aktuell information om bolagsrätt.
 
 
Pris: 687 kr exkl. moms
 Pris: 687 kr exkl. moms
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Rätt Lön 2023
 
 
Rätt Skatt 2023
 
Rätt Lön 2023 innehåller uppdaterade exempel med vägledning kring exempelvis den ovanligt höga höjningen av prisbasbeloppet samt en höjning av schablonbeloppen för avdrag för arbetsresor med egen bil. Boken innehåller även många tydliga exempel, relevanta blanketter samt instruktioner för rutiner och rapporter. Rätt Lön vänder sig till dig som arbetar med lönefrågor och är den perfekta guiden för löneadministratörer, personalassistenter, redovisningskonsulter, HR-chefer, egenföretagare och företagsledare i fåmansföretag.
 
 
 
 
Rätt Skatt 2023 har alla aktuella siffror, belopp och regler du behöver i ditt arbete. Bland årets nyheter hittar du bland annat information om den nya lagen om företagsrekonstruktion. Rätt Skatt vänder sig till alla som arbetar med redovisning och beskattning. Är du skatterådgivare, revisor, redovisningskonsult, CFO eller controller på ett företag är boken ett utmärkt verktyg i ditt dagliga arbete.
 
 
 
 
 Pris: 687 kr exkl. moms
  Pris: 687 kr exkl. moms
  
 
 
 
 

 
 Alla priser exklusive moms och frakt.

 

Vill du ändra din e-postadress? Klicka här | Avregistrera dig från utskick från Jure AB Klicka här
 
Problem att läsa nyhetsbrevet? Öppna i din webbläsare